Månadserbjudande April


Erbjudande hela April!
Denna månaden har jag erbjudande på Dermapen4 🤩😍🌟 Erbjudandet hittar du längre ned 👇🏻

Fortsätt eller starta din dermapen-resa som flera andra har gjort 🤩 Boka in dig denna månaden på Dermapen4 behandling och få ännu bättre och snabbare resultat med en av dessa vialer som ingår utan extra kostnad! 🤩😍🌟‼️

MG-HA35+ 🤩 Vialen som motverkar åldrandet och maximerar lystern. Här snackar vi GLOW! En riktig vitamincocktail 🍊🍸


MG-R.A.S För djupa linjer och ärr/strier och jobbar anti age! 🤩😍🌟

Så istället för att betala 2695:-, så betalar du ENDAST 2195:- 🤩😍🌟

Kom ihåg att du även kan lägga till Über pro peel för endast 500:- för en ännu mer maxad effekt‼️🌟

Varför vänta med att vara ”comfortable in your own skin” 💁🏻‍♀️ Skynda och boka‼️

Dermapen är originalet av microneedling pennorna som finns på marknaden och har funnits sen 2010.
Dermapen är själva varumärket och tekniken jag utför med Dermapen4 är microneedling. Vid en Dermapen behandling så skapar vi små microkanaler i huden med ett nålhuvud bestående av 16st nålar. Man gör därmed en kontrollerad skada i huden och sätter igång hudens läkningsprocess så huden läker kontrollerat och i sin tur kickar igång nybildning av kollagen. Andra fördelar förutom kollagennybildningen är att man förbättrar fukten, microcirkulationen, cellförnyelsen samt att du får fint glow i huden.

Förutom allt detta kan man välja att inrikta att behandla och förbättra: 🔹linjer och rynkor, jobba anti age 🔹om du har ärr: kirurgiska ärr, acne ärr, brännskade ärr, förstorade porer 🔹acne och rosacea upp till grad 3, milier, keratosis pilaris
🔹 pga livstil och solvanor fått grövre hud eller hypo- eller hyperpigmenteringar.

Är en behandling både för kvinnor och män! Läs mer om Dermapen4 här på hemsidan i fliken behandlingar och sen välj Dermapen4.

 

 


Resultat efter 3st Dermapen4 behandlingar. Kunden kom för att hon vill jobba med att få bort sina acneärr. Då kunden också hade pigmenteringar så valde vi även att jobba på att minska dessa och få mer lyster i huden. Resultatet efter 3 behandlingar är jämnare textur på huden och mindre ärr, jämnare hudton och lyster. Kunden har även köpt med produkter ifrån Dp dermaceuticals som används efter dermapenbehandlingen.

En bild säger mer än tusen ord… 🤩Före och efterbild efter ENDAST 1st Dermapen4 behandling inkl über pro peel‼️

Denna kunden, som hon beskrev själv, ville bli av med den läderaktiga huden och få bättre spänst samt få mindre linjer och rynkor.
Såhär fint resultat trodde varken jag eller kunden vi skulle få efter endast 1 behandling! Bör även tilläggas att kunden röker, vilket påverkar microcirkulationen negativt i huden, men trots det så har vi fått detta resultat 🌟😍‼️

Vad är då skillnaden till varför hon fått såhär bra resultat gentemot andra kunder efter 1 behandling🤔 Det frågade jag mig, skillnaden är att 2veckor innan sin 1:a Dermapen4 behandling, köpte hon hem produkter ifrån Dp dermaceuticals och förberedde huden inför behandlingen och sen fortsatt enbart använt Dp Dermaceuticals produkter✨

Hon valde även att lägga till ÜBER PRO peel i behandlingen: ÜBER PRO är en kemisk peeling med allt-i-ett, speciellt framtagen för att användas direkt efter microneedling. Så önskar du förstärka ditt dermapen4 resultatet ytterligare är detta ett tillägg att rekommendera som:
* förbättrar hudstrukturen
* reducerar fina linjer
* behandlar orenheter
* jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.


Före och efterbild efter 4st Dermapen4 behandlingar. På denna kunden har Dermapen använts för att jobba på spänsten i huden samt linjer och rynkor. Vi har inte nått det önskade resultat än utan det kommer krävas ett antal behandlingar till. Men kunden är glad över resultatet så här långt i processen. Kunden har även köpt med sig hem produkter från Dp dermaceuticals. 
Resultat efter 1 Dermapen4 behandling. Kunden kom för att hon vill jobba förebyggande, antiage. Då kunden även är känslig så kom vi fram till att vi skulle jobba med detta också för att stärka upp huden i de undre lagerna för att minimera känsligheten. På en behandling har kunden fått jämnare hudton och mer lyster. Kunden har även köpt med produkter ifrån Dp dermaceuticals som används efter dermapenbehandlingen.


Före och efter 2st Dermapen4 behandlingar. På denna kund har dermapen använts för att behandla acne och acneärr. Acnen har minskat drastiskt men det kommer krävas ytterligare ett par behandlingar för att behandla acneärren. Kunden har även köpt med sig hem produkter från Dp dermaceuticals.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *